7. ve 8. Sınıflara 2023 LGS'ye Yönelik Ayrıntılı Sunum, Kitapçık ve Broşür (2023)

Kırklareli Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından 2023 LGS'ye yönelik ayrıntılı bir sunum, kitapçık ve broşür hazırlanmıştır.

09.11.2022 2588

7. ve 8. Sınıf öğrencilerinde LGS farkındalığı oluşturmak ve lise geçiş sistemini tanıtmak amacıyla kritik bilgilerden oluşan bu broşürde öğrenciler, LGS öncesi ve sonrası hakkında bilinmesi gereken tüm bilgilere kısa ve öz bir anlatımla ulaşabilirler.

LGS tanıtım seminerlerinde, sonrasında ya da LGS bilgilendirme çalışmaları kapsamında kullanılacaktır.

Sunum, kitapçık ve broşürü incelemek ve indirmek istiyorsanız, okulumuz web sitesi üst menüsünde yer alan Birimlerimiz / Psikolojik Danışman ve Rehberlik  menüsünden ulaşabilirsiniz.

Adres:
BÜYÜKKARIŞTIRAN BELDESİ YENİ MAH. ULUS CAD. BÜYÜKKARIŞTIRAN ORTA OKULU BLOK NO: 10 LÜLEBURGAZ / KIRKLARELİ