TASARRUF EDİYORUM

• ÖNCELİKLE PROJEMİZDE ÖĞRENCİLERİMİZİN ÇÖPLERİNİ, ATIKLARINI YERLERE ATMAMASI, GERİ DÖNÜŞÜM SAĞLAMAK AMACIYLA FARKLI RENKLERLE SINIFLANDIRILMIŞ KUTULARA ATMASINI SAĞLAMAK İSTİYORUZ. AYRICA BÜTÜN KULLANILABİLİR ATIKLARIN TEKRAR KULLANIMINI SAĞLAMAK BUNU ÖĞRENCİLERE KAZANDIRMAK İSTİYORUZ.

10.05.2022 158

• Projemizde amacımız atık üretiminin ve atığın tehlikelilik özelliğinin önlenmesi ve azaltılmasıdır. Öğrencilerimizin çöplerini renklerle sınıflandırılmış kutulara atmalarını sağlamak ve bunlarla beraber öğrencilerimizde geri dönüşüm sağlamak için farkındalık oluşturmak hedeflenmektedir. Ayrıca "Duyarlı Tüketici" duygusuna sahip olunmasının sağlamaktır. Bütün kullanılabilir atıkların (demirbaşlar dahil) tekrar kullanımını sağlamak böylelikle taraffur ve ekonomik kazanç saplamaktır. Bununla beraber küçük çöplerin yere atılmasından kaynaklanabilecek ilâve temizlik ihtiyacını önlemektir. Çalışan/ziyaretçilerin enerji tüketimini azaltmaya yönelik tedbirler konusunda bilinçlendirilmesi ve bu anlamda tasarruf konusunda farkındalık sağlanması amaçlanmaktadır.

Adres:
BÜYÜKKARIŞTIRAN BELDESİ YENİ MAH. ULUS CAD. BÜYÜKKARIŞTIRAN ORTA OKULU BLOK NO: 10 LÜLEBURGAZ / KIRKLARELİ