Kodlama Haftası Etkinlikleri  (2022)

Kodlama Haftası Etkinlikleri (2022)

Avrupa kodlama haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda "Google Doodle ile kodluyorum" etkinliğini gerçekleştirdik.

19.10.2022 210

Kodlama haftası tüm dünyada her yıl Ekim ayında uygulanan, dijital okuryazarlığı ve  kodlamayı herkes için eğlenceli ve ilgi çekici bir hale getirmeyi amaçlayan bir etkinliktir.

Okulumuzda düzenlenen etkinlikte ise 5/C sınıfı öğrencileri Matematik dersinde algoritmanın önemini öğrenirken, blok tabanlı kodlama hakkında da bilgi sahibi oldular. Ve kodlama haftası katılım sertifikalarını almaya hak kazandılar.

Kodlama Haftası 2022Kodlama Haftası 2022Kodlama Haftası 2022Kodlama Haftası 2022Kodlama Haftası 2022

Adres:
BÜYÜKKARIŞTIRAN BELDESİ YENİ MAH. ULUS CAD. BÜYÜKKARIŞTIRAN ORTA OKULU BLOK NO: 10 LÜLEBURGAZ / KIRKLARELİ